Robbert-Jan 1850
R-J van de Leur

Advocaat

Robbert-Jan van de Leur is advocaat bij Parmentier Advocaten met een zeer grote ervaring in het civiele recht en het procesrecht. Voordat hij bij Parmentier Advocaten kwam heeft hij ruim 10 jaar gewerkt als senior jurist bij Boeder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Door zijn specifieke kennis is hij zeer gedreven en effectief in het tactisch bepalen van de meest effectieve handelswijze of procedure.

Als advocaat

Bij Parmentier Advocaten werkt Robbert-Jan in met name de civiele zaken, vastgoedzaken en ondernemingsrechtelijke zaken. Hij is zeer gedreven en inventief en haalt met deze eigenschappen ook veel voldoening uit zijn hobby in de racesport. Hij beschikt over een eigen raceauto waarmee hij als amateur over diverse circuits heeft gereden. Robbert-Jan kan ook in zaken scherp door de bocht gaan en is daarbij ook zeer bereid om rechts in te halen als het moet en kan. Veiligheid staat voorop en als advocaat zal hij voor u altijd de risico’s inschatten.

DSC_1528

Robbert-Jan van de Leur is te bereiken via het telefoonnummer 023 – 531 31 11 of per e-mail vandeleur@parmentieradvocaten.nl.

 

Blog’s van Robbert-Jan
Onze andere advocaten