Robbert-Jan 1850
R-J van de Leur

Advocaat

Robbert-Jan van de Leur kan zich als advocaat beroepen op een zeer grote ervaring in het civiele recht en het procesrecht. Voordat hij advocaat werd bij Parmentier Advocaten heeft hij ruim 10 jaar gewerkt als senior jurist bij een landelijk gerechtsdeurwaarderskantoor. Door zijn specifieke kennis is hij zeer gedreven en effectief in het tactisch bepalen van de meest effectieve handelswijze of procedure.

Als advocaat

Robbert-Jan werkt in civiele zaken, zoals vastgoed, burenrecht, erfrecht en ondernemingsrechtelijke zaken. Hij is zeer gedreven en inventief en haalt met deze eigenschappen ook veel voldoening uit zijn hobby in de racesport. Hij beschikt over een eigen raceauto waarmee hij als amateur over diverse circuits heeft gereden. Robbert-Jan staat als advocaat voor u in de rechtszaak, maar kan u ook goed informeren over mogelijkheden en kansen in een zaak. Zijn kracht zit in zijn rustige en vriendelijke, maar zeer duidelijke toon, waarmee hij zijn kennis toepast en voor u het beste uit uw zaak haalt.

DSC_1528

Robbert-Jan van de Leur is te bereiken via het telefoonnummer 023 – 531 31 11 of per e-mail vandeleur@parmentieradvocaten.nl.

 

Blog’s van Robbert-Jan
Onze andere advocaten