Vierkant-Parmentiere-Avocaten-Selectie-Origineel-0048
B. Parmentier

Advocaat

Bob Parmentier is een advocaat in hart en nieren. In 1993, nog tijdens zijn studie, richtte hij zijn juridisch adviesbureau op: Advies Rechts en Rede. Hiermee verleende hij samen met anderen juridische diensten, zoals het voeren van procedures en mediation tussen partijen. In 2000 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien heeft hij op diverse grote advocatenkantoren veel ervaring opgedaan. In maart 2006 richtte hij Advocatenkantoor Parmentier op, dat uiteindelijk groeide tot het kantoor op de bekende locatie langs de randweg. Zijn visie is dat een advocatenkantoor alleen recht van bestaan heeft met uitstekende brede dienstverlening aan cliënten dat zich kenmerkt door een grote betrokkenheid en een positieve interne werksfeer tussen kantoorgenoten. Dit is Parmentier Advocaten.

Telefoon:

Linkedin:

Als advocaat

Bob Parmentier is klassiek en zeer breed opgeleid en heeft nog steeds een uitgebreide interesse in veel onderwerpen en rechtsgebieden. Hij heeft dan ook veel ervaring in diverse rechtsgebieden, waaronder vastgoed, ondernemingsrecht van bedrijfsovernames tot intellectueel eigendomsrecht, civiel (bouw-) recht en burgerlijk recht, bestuursrecht, waaronder ruimtelijk ordeningsrecht en erfrecht. 

De heer Parmentier is gespecialiseerd als advocaat voor ondernemers, onder meer in de rechtsgebieden ondernemingsrecht en vastgoedrecht en denkt mee in zaakjes. Zijn motto is: “even bellen van tevoren is doorgaans goedkoper dan achteraf procederen”

Bob Parmentier is onder meer lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (Vereniging JOJ) en van de Vereniging voor bouwrecht-advocaten (vbr-a). 

Gespreksleider Intervisie
Als gekwalificeerd gesprekleider intervisie is Bob Parmentier gedreven om deze vorm van intercollegiaal overleg zo effectief mogelijk te laten slagen. Daarvoor heeft hij een comfortabele, maar effectieve methode uitgewerkt op basis waarvan hij intervisiegroepjes leidt. Hij merkt dat deze vorm langzaam in populariteit stijgt.

Peer Review
Ook is Bob Parmentier gecertificeerd Peer Reviewer als deskundige in de vakgebieden Civiel Bouwrecht en Vastgoedrecht. Ook voor deze vorm van intercollegiaal overleg kunt u derhalve bij hem terecht.

Sint Bavo Haarlem 28-4-17

Bob is gedreven, betrokken en inventief, en haalt veel voldoening uit het bijstaan, maar vooral uit het vooruit helpen van zijn cliënten. Dit heeft ook zijn effect op de producten van zijn hand, zoals brieven, processtukken, pleidooien en overeenkomsten, waarin hij zaken helder en duidelijk uiteen weet te zetten. Naast procederen is hij in staat om bruggen te slaan tussen partijen, door op effectieve wijze te zoeken naar gemeenschappelijke belangen. Ook in procedures is hij effectief door goed na te denken over tactiek en mogelijkheden binnen het recht. Zijn zeer brede interesse en kennis is daarbij buitengewoon behulpzaam.

Bob Parmentier is bereikbaar via telefoonnummer 023 – 531 31 11 of per e-mail parmentier@parmentieradvocaten.nl.

Blog’s van Bob
Onze andere advocaten