Martin 1850
M.G. Hofman

Advocaat partner

Martin Hofman is als advocaat en partner aangesloten bij het kantoor. Hij heeft zijn studie Nederlands Recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Na afronding van zijn studie heeft hij diverse andere (postacademische) opleidingen gedaan, waaronder de beroepsopleiding voor rechtsbijstandjuristen (EUR), de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (UvA), de opleiding tot mediator (ICM) en de leergang onderwijsrecht (OSR).

Martin is na zijn studie begonnen als juridisch medewerker bij een vakbond en heeft daarna jarenlang gewerkt voor een grote rechtsbijstandverzekeraar in de functie van jurist, mentor en stafmedewerker kwaliteitsbevordering. Ook heeft Martin gewerkt als bedrijfsjurist voor een grote onderwijsinstelling en heeft hij als ondernemer de ondernemingen Rechtszaken.nl en Bureau Onderwijsrecht opgericht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat, is Martin actief als bestuurslid van diverse lokale verenigingen en geschilleninstanties.

Als advocaat

Martin heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en het onderwijsrecht. Daarnaast behandelt hij ook andere civielrechtelijke en bestuursrechtelijke zaken. Zijn bijzondere interesse heeft momenteel het onderwerp privacy en gegevensbescherming, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hij ondersteunt diverse organisaties en bedrijven bij de implementatie van deze nieuwe privacywetgeving, en fungeert ook als functionaris voor gegevensbescherming (FG).

DSC_1545

Martin is lid van Vereniging voor arbeidsrecht (VVA), de Nederlandse vereniging voor onderwijsrecht (NVOR), en de Vereniging van advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).

Martin Hofman is bereikbaar via telefoonnummer 023 – 531 31 11 of per email hofman@parmentieradvocaten.nl

Blog’s van Martin
Onze andere advocaten