Bob Parmentier

Algemene Voorwaarden

Bob Parmentier is een advocaat in hart en nieren. In 1993, nog tijdens zijn studie, richtte hij zijn juridisch adviesbureau op: Advies Rechts en Rede. Hiermee verleende hij samen met anderen juridische diensten, zoals het voeren van procedures en mediation tussen partijen. In 2000 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien heeft hij op diverse grote advocatenkantoren veel ervaring opgedaan. In maart 2006 richtte hij Advocatenkantoor Parmentier op, dat al snel uitbreidde tot Parmentier Advocaten, dankzij de uitstekende dienstverlening aan cliënten en de positieve interne werksfeer.

Bob Parmentier is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, civiel (bouw-) recht, bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht en hij behandelt ook strafrechtelijke zaken. Van 2000 tot en met 2006 heeft hij als externe advocaat gewerkt voor Rijkswaterstaat aan het Project Geluidsisolatie Schiphol (Progis). Vanaf 2006 heeft hij met succes voor veel benadeelden zaken behandeld in de effectenlease-problematiek, onder meer tegen Aegon, Levob, Dexia, Defam en DSB. 

Hij is gedreven, betrokken en inventief, en haalt veel voldoening uit het bijstaan, maar vooral uit het vooruit helpen van zijn cliënten. Dit heeft ook zijn effect op de producten van zijn hand, zoals brieven, processtukken, pleidooien en vooral overeenkomsten, waarin hij zaken helder en duidelijk uiteen weet te zetten. Naast procederen is hij in staat om bruggen te slaan tussen partijen, door op effectieve wijze te zoeken naar gemeenschappelijke belangen.

Bob Parmentier is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (Vereniging JOJ) en van de Vereniging voor bouwrecht-advocaten (vbr-a). 

Bob Parmentier is bereikbaar via telefoonnummer 023 - 531 31 11 of per e-mail parmentier@parmentieradvocaten.nl.